امروز طریقه درست کردن دمنوش خانگی زرشک را داریم ابتدا خاصیت آن را بیان کرده سپس زیانهای آن را ذکر میکنیم سپس دمنوش را آموزش میدهیم نام علمی: Barberry یا Berberies vulgaris طبیعت: از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد. . خواص دمنوش زرشک . خواص: – دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد. – همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد. – به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد. – دمنوش آن ادرارآور و خلطآور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده میشود. – دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیهکننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد. – تقویت کننده قلب و کبد است. – زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است. – بی اشتهایی را برطرف می کند. – فشار خون را پایین می آورد. . . …………………………………….. موارد منع مصرف: – خانم های باردار از مصرف آن خودداری کنند. – میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود. . طرزتهیه: دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.