این نان مخصوص گجرات هند است که محبوبیت زیادی دارد . می توان آن را همراه با سبزیجات سرو کرد،و بعنوان یک میان وعده هم استفاده می شود زمان آماده سازی : 10 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم: • 1/2 فنجان شنبلیله خرد شده • 2 فنجان آرد گندم کامل • 1 قاشق غذاخوری روغن • 2 قاشق غذاخوری ماست • 1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل • 1 قاشق چایخوری شکر • نمک • آرد گندم برای بازکردن با وردنه • روغن برای پخت و پز • ترشی انبه طرز تهیه: • تمام مواد در یک کاسه ریخته و خمیر درست میکنیم • خمیر را به 22 قسمت مساوی تقسیم کر ده هر کدام را با وردنه به قطر 125 میلی متر است باز میکنیم به وردن آرد می زنیم که نچسبد • حرارت ماهی تابه را در شعله متوسط قرار داده و، با کمی روغن چرب می کنیم دو طرفش را تا زمانیکه طلایی شود سرخ میکنیم، • همانطوریکه گرم است با ترشی انبه سرو کنید