مواد لازم : نخود و لوبيا سفيد یک پیمانه گوشت 250 گرم پياز متوسط یک عدد عدس یک پيمانه برنج دو پيمانه تره خرد شده 500 گرم فلفل قرمز يا سياه به ميزان لازم نمك و زردچوبه به ميزان لازم طرز تهيه : ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه ميپزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت 24 ساعت خيس كردهايم به گوشت اضافه ميكنيم. وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه ميكنيم و درجه شعله گاز را تنظيم ميكنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريشريش شده و از هم جدا شود. روي اين آش را با كشك، نعناداغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو ميكنيم. * از ويژگيهاي اين غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانيها يافت می شود.