آش آبادانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo726.jpg





    مواد لازم :





    نخود و لوبيا سفيد

    یک پیمانه

    گوشت

    250 گرم

    پياز متوسط

    یک عدد

    عدس

    یک پيمانه

    برنج

    دو پيمانه

    تره خرد شده

    500 گرم

    فلفل قرمز يا سياه

    به ميزان لازم

    نمك و زردچوبه

    به ميزان لازم






    طرز تهيه :







    ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه مي‌پزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت 24 ساعت خيس كرده‌ايم به گوشت اضافه مي‌كنيم. وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم و درجه شعله گاز را تنظيم مي‌كنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريش‌ريش شده و از هم جدا شود. روي اين آش را با كشك، نعنا‌داغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو مي‌كنيم.



    * از ويژگي‌هاي اين غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آباداني‌ها يافت می شود.