در این اسنک از ریحان معطر، آب لیمو و مزه تند، فلفل قرمز خشک و تند و سس سویا استفاده شده است. سبزیجات آن غنی از آنتی اکسیدان است و غذای سالم و مغذی استزمان آماده سازی:10 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقهمواد داخلی: • 2 قاشق چایخوری روغن • 2 قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده • 1 قاشق چایخوری زنجبیل ریز خرد شده • 1/4 فنجان خرد شده پیاز خردشده • 1/4 فنجان قارچ خرد شده • 1/4 فنجان هویج ریز خرد شده • 1/4 فنجان کلم ریز خرد شده • 1/4 فنجان جوانه لوبیا خرد شده • 1/4 فنجان توفو خرد شده • 1/2 قاشق چایخوری آب لیمو • 1 قاشق چایخوری سس سویا • نمک • تکه های فلفل قرمز یا 1/4 قاشق چاسخوری پاپریکا مواد لازم برای رول کردن: • 6 برگ کاهو • پودر بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری بو داده • 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خردشده طرز تهیه: • روغن را در یک تابه نچسب ریخته در حرارت بگذارید، اسیر، زنجبیل و پیاز را در شعله متوسط تفت دهید. • قارچ، هویج و کلم، را مخلوط در شعله متوسط برای چند دقیقه تفت می دهیم. • جوانه لوبیا، سویا، آب لیمو، سس سویا، نمک و تکه های فلفل قرمز راهم اضافه کرده تا در روغن در شعله متوسط برای یک دقیقه دیگر تفت میدهیم. کنار گذاشته تا خنک شود. • به 6 قسمت تقسیم کرده • برگ کاهو را شسته و می گذاریم تا، خشک شود • یک برگ کاهو ، را درسطح صاف قرار داده از مواد ریخته و رول میکنیم