احتمالا فکر،میکنید این همان رسپی نان موز است ولی اینطور نیست ‘این نان موز متفاوتی است که به آن خامه ترش اضافه شده است که زمانیکه خامه ترش می زنیم طعمش فوق العاده خوب می شود مواد لازم: یک چهارم فنجان شکر سفید ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین سه چهارم فنجان کره ۳ فنجان شکر سفید ۳ عدد تخم مرغ ۶ موز کاملا رسیده (باید له بشن) ۴۵۰ گرم خامه ترش ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری دارچین نصف قاشق چایخوری نمک ۳ قاشق چایخوری جوش شیرین چهار و نیم فنجان آرده همه کاره (همه منظوره) ۱ فنجان گردوی خرد شده طرز تهیه: فر رو با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) گرم کنین. چهار ظرف مخصوص فر (ظرفهای ۱۷ در ۷ سانتیمتری) برداشته و با روغن چربش کنین. توی یه کاسه کوچیک، یه چهارم فنجان شکر و یه قاشق چایخوری دارچین رو با هم ترکیب کنین. به آرومی این مخلوط رو داخل ظروف فر که چربشون کردین بریزین. در یه کاسه بزرگ، کره و سه فنجان شکر رو ترکیب کرده و تخم مرغ، موز، خامه ترش، وانیل و دارچین رو بهش اضافه کنین و باز هم بزنین. بعدش نمک، جوش شیرین و آرد رو هم باهاشون خوب مخلوط کنین. در آخر گردو رو بهش اضافه کنین. وقتی مواد به خوبی ترکیب شدن، اونا رو بین ظروف فر تقسیم کنین. به مدت یک ساعت داخل فر بذارین تا زمانی که وقتی یه خلال دندان رو داخل فرو میبرین، خلال دندان تمیز ازش بیرون بیاد.