پیراشکی اسفناج و گوشت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0165954af354acad5c22a97c5b0df133.jpg
    – مواد لازم:

    3.5 لیوان آرد

    مایه خمیر فوری ترکیه نصف پاکت

    1/2 استکان روغن زیتون

    1 استکان شیر

    1 عدد تخم مرغ

    نمک

    آب

    مواد داخلی:

    250 گرم گوشت چرخ کرده

    اسفناج یک دسته

    2 عدد پیاز

    فلفل قرمز 1 ع دد

    روغن زیتون

    نمک

    فلفل سیاه

    مواد رویی:

    زرده تخم مرغ و دانه های سیاه نان

    d9ce63651bdf3c6fb81317ae604bb333.jpg

    طرز تهیه:

    در کاسه آرد را می ریزیم رویش نمک ریخته وسطش را گود کرده و خمیر مایه فوری و روغن زیتون و شیر و تخم مرغ و کمی آب ولرم را در قسمت وسط ریخته و با دست از قسمت وسط هم می زنیم تا به کناره ها برسیم تا خمیر صاف و یکدستی شود میگذاریم استراحت کند.

    در تابه روغن مایع ریخته و پیاز و فلفل قرمز را مکعبی برش می دهیم و در روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده ریخته در آخر اسفناج خرد شده ریخته و نمک و فلفل می ریزیم .

    روی میز را آرد پاشی کرده و خمیر را باوردنه باز میکنیم مواد داخلی را روی خمیر ریخته و لوله میکنیم به اندازه دو بند انگشت برش داده و در قالب فر کنار هم می چینیم بطوریکه مواد داخلی رو به بالا دیده شود رویش زرده نخم مرع مالیده و دانه های سیاه می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم