اگر میخواهید گردو را کاراملی کنید که در درست کردن دسرها و شیرینی ها زیاد استفاده می شود این آموزش را بخوانید مواد لازم: اسپری روغن نصف فنجان شکر ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یک و نیم فنجان گردو طرز تهیه: فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنین. سینی مخصوص فر رو با فویل پوشونده و روش رو روغن اسپری کنین. شکر و سرکه رو در یه ماهیتابه کوچیک ترکیب کنین. روی حرارت متوسط بذارین و خوب هم بزنین تا زمانی که شکر حل بشه (حدود سه دقیقه). گردو رو اضافه کرده و گاهی هم بزنین. حالا این مخلوط رو به سینی فر مخلوط کنین. سینی رو داخل فر گذاشته و بذارین تا زمانی که مخلوط کاملا قهوه ای رنگ بشه باقی بمونه (حدود ده دقیقه). حالا سینی رو بیرون آورده و بذارین همونجا کاملا خنک شه. گردوها رو بشکنین و برای غذاهای مختلف استفاده کنین. نکته: گردوی Caramelized میتونه برای دو روز در یه ظرف دربسته در دمای اتاق سالم بمونه