یک غذای فوق العاده مفید برای بیماران دیابتی را آموزش می دهیم. این غذا سرشار از سس های سالم، نان خرد شده و پنیر موتزارلا است که این رسپی را یاد می گیریم مواد لازم برای سس سبزیجات سرخ شده: ۱ قاشق چایخوری روغن ۱ فنجان سبزیجات ترکیبی خرد شده (کلم بروکلی، مارچوبه، کدو سبز، فلفل دلمه) نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن سایر مواد لازم: ۱ قاشق چایخوری روغن ۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده ۲ عدد بادنجان بزرگ (به تکه های نازک بریده بشن) یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای چرب کردن ۱ فنجان سس پیتزا ۱ فنجان سس سفید کم کالری یک چهارم فنجان خرده نان گندم نصف فنجان پنیر موتزارلا رنده شده طرز تهیه: -روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و سبزیجات، نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنین، حرارت باید متوسط باشه. چند دقیقه زمان بدین و دائم هم بزنین. در حالی که دارن سرخ میشن کمی آب روش بپاشین. و بعد بذارینش کنار. -حالا روغن رو در یه ماهیتابه داغ کرده و تکه های بادنجان رو داخلش بریزین و تا زمانی که رنگشون به قهوه ای روشن تغییر پیدا کنه و ترد بشن سرخشون کنین. -یه سینی پخت مخصوص فر برداشته و با روغن چربش کنین، نصف بادنجان ها رو داخلش بچینین تا یه لایه درست بشه. -سس پیتزا رو روی بادنجان ها پخش کنین. -سس سبزیجات رو که در مرحله قبل درست کردین روی سس پیتزا ریخته و پخشش کنین تا یه لایه دیگه تشکیل بشه. -باقی مانده تکه های بادنجان رو روی سس سبزیجات بچینین. -سس سفید رو هم اضافه کرده و به طور برابر روی لایه قبل پخش کنین. -خرده های نان به همراه پنیر رو روی این لایه بپاشین و به طور برابر پخش کنین. -دمای فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کرده و گراتن رو داخلش بذارین و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین. (تا زمانی که پنیر ذوب بشه) داغ سرو کنین.