در این بخش ما با استفاده از سه ماده خوراکی متفاوت درست میکنیم تا تنوعی بوجود آوریم و غذای متفاوتی بخوریم مواد لازم: ۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده ۲ قاشق غذاخوری کره ۴ قاشق چایخوری آرد همه کاره یک فنجان و نیم شیر ۲۲۵ گرم پنیر چدار (خرد شده) یک کیلو و ۳۶۰ گرم سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده) یک فنجان و نیم کلم بروکلی تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات ۸ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری شیر ۶ تکه بیکن ترد پخته شده یک عدد گوجه فرنگی خرد شده طرز تهیه: -فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنین. در یه ماهیتابه پیاز و کره رو روی حرارت متوسط برای ۴ دقیقه طبخ کنین تا زمانی که پیازها نرم بشن. گاهی هم بزنین. نصف قاشق چایخوری آرد و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و کمی هم فلفل سیاه بزنین. خوب هم بزنین و بعد شیر رو اضافه کنین و تا زمانی که غلیظ بشه و قل بزنه به هم زدن ادامه بدین. حالا پنیر رو هم اضافه کرده و تا زمانی که ذوب بشه هم بزنین. -یه ظرف مخصوص فر برداشته و در سه چهارم این ظرف سیب زمینی ها رو در یه لایه بچینین، سس پنیری رو که در مرحله قبل تهیه کردین روش بریزین و روی ظرف رو پوشنده و برای ۵۵ دقیقه داخل فر قرار بدین. (تا زمانی که سیب زمینی ها نرم بشن) -یه قابلمه برداشته و بروکلی رو در روغن داغ روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدین، تا زمانی که به نرم شدن نزدیک بشن، دائم هم بزنین. در یه کاسه بزرگ، تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری آب و یک چهارم قاشق چایخوری نمک رو با هم خوب مخلوط کنین. کمی فلفل سیاه اضافه کنین. حالا این مواد رو به کلم بروکلی اضافه کرده و بدون هم زدن روی حرارت متوسط بذارین بپزه تا زمانی که مخلوط شروع کنه به بالا اومدن به سمت لبه ظرف. با استفاده از یه کاردک مواد رو به داخل هل بدین که همه تخم مرغ ها خوب بپزن. دو دقیقه زمان بدین. حالا به سراغ سیب زمینی ها برین و با استفاده از یه قاشق یا چنگال چک کنین پخته یا نه. اگه نپخته بود چند دقیقه دیگه بذارین توی فر بمونه و اگه پخته بود اول بروکلی رو بهش اضافه کرده و بعد روش رو با بیکن و گوجه فرنگی پخته تزیین کرده و فورا سرو کنین.