دستور سوپ کرفس و کلم بروکلی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    e9a2f8401bfc8cc683f7fb9e1045e136.jpg

    – این سوپ دلچسب در شب زمستان سرد از غذاهای مفید است. این سوپ کم کالری و سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است،این سوپ سالم جنبه درمانی نیز دارد


    آماده سازی زمان: 5 دقیقه
    زمان پخت: 12 دقیقه

    مواد لازم:
    • 1/2 عدد کلم بروکلی
    • 1/2 فنجان ساقه کرفس خرد شده
    • 1/8 فنجان پیاز ریز خرد شده
    • 3-4 حبه سیر، ریز خرد شده
    روغن1 قاشق چایخوری
    • نمک
    • فلفل سیاه تازه

    طرز تهیه:
    • روغن را در ماهی تابه ریخته پیاز و سیر را برای یک دقیقه سرخ می کنیم
    • کرفس و نمک، را به خوبی هم بزنید.
    • دو فنجان آب بریزید 5 دقیقه بپزد
    • کلم بروکلی را برای پنج دقیقه بپزید.
    • از شعله بردارید و بگذارید سرد شود.
    • با مخلوط کن حل کنید.
    • از صافی رد کرده چند دقیه دیگر بجوشانید.
    • فلفل بزنید و سرو کنید