تاکنون غذای هندی درست کرده اید؟ اگر طرفدار غذای هندی باشد حتما با نخود ماسالا آشنایی دارید، اگر بلد نیستید اکنون شیوه درست کردن آن را یاد بگیرید مواد لازم کنسرو نخود یک قوطی پیاز کوچک سفید (ریز خرد شده) 1 عدد زنجبیل (ریز خرد شده) 1 قاشق سوپخوری گوجه فرنگی کوچک (ریز خرد شده) 1 عدد زیره سبز ½ قاشق چایخوری چوله ماسالا (توضیح در بخش نکات و هشدارها) 1 قاشق غذاخوری فلفل هندی ¼ قاشق چایخوری نمک به میزان دلخواه آب لیمو ترش 2 قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه نچسب بریزید و برای یک یا دو دقیقه آن را روی حرارت بالا قرار دهید. وقتی روغن داغ شد پیاز و زنجبیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شود و رنگ پیاز تغییر کند و طلایی شود. نخود ها را آبکش کنید و کنار بگذارید. chole masala، زیره سبز و فلفل هندی را به پیاز اضافه کنید و برای یک دقیقه سرخ کنید. نخود که حالا خشک شده و گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. یک فنجان آب و نمک را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا مایع در حرارت بالا به جوش بیاید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب لیمو ترش و گرام ماسالا را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. نکات و هشدارها این غذا طعم بسیار عالی ای دارد و می توانید آن را با هر نوع نان یا برنج سرو کنید. ادویه چوله ماسالا را می توانید از ترکیب کردن مقدار مساوی گشنیز، نمک، زردچوبه و گرام ماسالا درست کنید. طعم این غذا یک روز پس از پخت بهتر هم می شود. اگر این غذا را برای افراد گیاهخوار سرو کنید آنها را بسیار خوشحال می کنید.