– اگر به دنبال ایده شام جدید هستید، سعی کنید این رشته فرنگی مالزی را برای تنوع درست کنید. این نودل با مقدار زیادی ازسبزیجات رنگارنگ و پنیر آسیایی و یا توفو درست می شود ، که یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است. مواد لازم: • 2 قاشق غذاخوری روغن • 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده • 1/2 فنجان شده پیاز سفید نازک ورقه شده • 1/2 فنجان فلفل دلمه ای نازک خرد شده • 1/2 فنجان هویج مورب برش داده شده • جوانه لوبیا 1 فنجان • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل • 1 قاشق چایخوری شکر • 1 قاشق چایخوری سس سویا • 2 قاشق غذاخوری بادام زمینی بو داده و درشت خرد شده • نمک • 1/2 فنجان پنیر آسیایی و یا توفو مکعبی • 3 فنجان آب پز رشته فرنگی برای چاشنی زدن • بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری بو داده و درشت خرد شده • 1 قاشق غذاخوری قسمت سبز پیازچه خرد شده طرز تهیه: • روغن را در حرارت گذاشته سیر و پیاز سرخ کرده را ریخته چند دقیقه تفت می دهیم • فلفل دلمه سرخ کرده را بر روی شعله متوسط برای یک دقیقه دیگر تفت دهید. • هویج را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت می دهیم. • جوانه لوبیا را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید. • آب لیمو، پودر فلفل، شکر، سس سویا و بادام زمینی، را خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید و گاها تکان دهید • نمک و پنیر آسیایی،را به آرامی در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید. • رشته فرنگی،نودل را هم اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده چند دقیقه بعد آماده است