طریقه پختن سوپ سیب زمینی شیرین و ذرت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    bd9a63193ccc88d0a777d8fa88a68390.jpg

    این سوپ بسیار آسان، مناسب شب های زمستان و پر از ویتامین A است. مقدار مواد غذایی این دستور برای درست کردن سوپ برای 8 نفر مناسب است.



    مواد لازم

    روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری
    پیاز بزرگ ۱ عدد
    هویج بزرگ ۲ عدد
    سیر ۲ حبه
    سیب زمینی شیرین بزرگ ۲ عدد
    سیب زمینی معمولی متوسط ۱ عدد
    آب ۶ پیمانه
    کنسرو ۵۵۰ گرمی ذرت + مایع آن ۱ قوطی
    نمک ۱ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه تازه مقداری
    ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده یا
    ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده اختیاری

    7ad781bc51c5efed21a09b697cca715d.jpg
    مواد را آماده کنید. سبزیجات را پوست بکنید و به اندازه مناسب خرد کنید.

    پیاز ها را که درشت خرد کرده اید در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

    d3943617dc5732055630430681589ae1.jpg
    هویج را اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید تا هویج ها ترد شوند.

    زمانی که دیدید هویج ها نزدیک ترد شدن هستند سیر خرد شده را اضافه کنید.


    936252a985c56dcf3f9ff38c9d20f5b0.jpg
    سیب زمینی شیرین، سیب زمینی معمولی، ذرت (همراه با مایع) و آب را اضافه کنید.

    به عنوان چاشنی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

    9b9df0537df55270453ad75ef2f048a9.jpg
    بگذارید آهسته بجوشد تا زمانی که مواد ترد شوند.


    3076f9d45bcafb5315e6fc87b06aa101.jpg
    از یک همزن دستی استفاده کنید و مواد را پوره کنید تا صاف شود. برای اینکه سوپ یکدست تری داشته باشید می توانید از گوشت کوب استفاده کنید.


    نکات و هشدارها
    برای درست کردن سوپ مراکشی ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده و ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید.
    برای یک نسخه لبنیاتی: ۲ فنجان شیر را جایگزین آب کنید و برای مزه دار کردن ماست ترش اضافه کنید. سرد آن هم طعم بسیار عالی ای دارد!
    سیر خرد شده را برای جلوگیری از سوختن آن، هنگامی که هویج ها در حال پختن هستند سرخ کنید.