روش پخت رولت گوشت با راسته

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    304f53d1df4e635f2c7dafa4c7962bd3.jpg

    این نوع رولت با گوشت راسته هم طعمی لذیذ و هم ظاهری زیبا و اشتهاآور دارد با ما همراه باشید.


    رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد.


    مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت

    راسته گوساله600گرم
    هویج2عدد
    فلفل دلمه ای2عدد
    رب گوجه فرنگی2قاشق غذا خوری
    کره50گرم
    آبلیمو1قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه1قاشق غذا خوری
    زردچوبه1قاشق غذا خوری
    دارچین1/2قاشق غذا خوری

    طرز تهیه : رولت گوشت

    گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.

    وسط هر تکه گوشت دو تکه

    هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.

    رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60دقیقه می گذاریم پخته شود.

    بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.

    این غذا با برنج سرو می شود.

    نکته های این غذا:

    • فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
    • در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز قبل از سرو کردن برش بزنید .
    • برای خوش طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.