در این بخش از سایت برایتان آموزش یک نوع غذای مدرن و امروزی را داریم که اسمش پودینگ گوشت است با هم این آموزش را یاد می گیریم مواد لازم: گوشت چرخ کرده:400 گرم تخممرغ: چهار عدد سیر: دو حبه پیاز: یک عدد بزرگ خلال پسته: 30 گرم آرد سوخاری: 100 گرم شوید: 50 گرم کره نرم شده: 50 گرم فلفل دلمهای:100 گرم شیر:100 میلیلیتر پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگپودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری روش تهیه: 1. ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفلدلمهای را هم ریز خرد میکنیم. در کاسهای بزرگ تمامی مواد بهجز تخممرغها را با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم سپس زردههای تخممرغ را داخل مایه میریزیم و ورز میدهیم تا مخلوط شوند. 2. سفیدههای تخممرغ را در کاسهای دیگر با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیدهها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک بهصورت دورانی هم میزنیم تا مایه یکدست شود. 3. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب میکنیم و مواد را داخل آن میریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کردهایم، میگذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم. 4. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده و با سس سالسا سرو میکنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با مینیکیک سیبزمینی تزیین کنیم. در این صورت به تعداد لازم کیک سیبزمینی تهیه کرده و دور تا دور سینی میچینیم. منبع-مجله زندگی ایده آل