در فصول سرد سال پاییز و زمستان زمان سوپ خوردن است انواع و اقسام سوپها را در این فصل می خورند که یکی از آنها را امروز برایتان آموزش می دهیم این مواد لازم برای برای 6-4 نفر است. مدت زمان تهیه : 35 دقیقه مواد لازم : كره بی نمك : 4 قاشق غذاخوری پیاز سفید شیرین : نصف پیمانه ذرت تازه : 4 پیمانه شكر : نصف قاشق غذاخوری شیر : 3-2 پیمانه جوز هندی رنده شده : 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه : 1 – یك ماهی تابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به كم تنظیم نمایید و اقدام به آب كردن كره نمایید . پیازهای خرد شده را بمدت 5-3 دقیقه در كره تفت دهید . پیازها نباید طلایی گردند . سه و نیم پیمانه ذرت را به پیازها اضافه نموده و مقداری نمك بر روی آن بپاشید . به عقیده اسكات در این مرحله استفاده از ادویه ها ی خوب موجب مشخص شدن طعم ذرت می شود . ذرت ها را بمدت 7-5 دقیقه تفت دهید . حواستان باشد ذرت ها طلایی نگردد . حالا 1 قاشق غذا خوری شكر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید . 2 – در یك ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاره تا شیر گرم شود . مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید . مخلوط فوق را بر روی حرارت گذارده تا نم نم بجوش آید . پس از پختن ذرت ها آن را از روی حرارت برداشته و كنار بگذارید تا كاملا خنك شود . 3 – پس از اینكه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط كن بریزید و پوره نمایید . پوره را از یك صافی سیمی ریز رد نمایید . مایع رد شده از صافی را در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید . جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید . برای به قوام آمدن سوپ 1 پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و كم كم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی كه می خواهید برسد . كمی از سوپ را چشیده و میزان نمك آن را امتحان كنید و 1 قاشق شكر باقی مانده را اضافه نمایید . سوپ را در ظرفی كه می خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید .