سیب زمینی شکم پر با کلم بروکلی و فلفل قرمز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    c9f9bf4044496f8159ed766643015a21.jpg

    -این خوراک پر از کلسیم و مواد مقوی است، این رسپی ساده یک شام خوشمزه برای شما و خانواده است

    آماده سازی مدت زمان: 5 دقیقه
    زمان پخت: 6 دقیقه
    زمان پخت: 13 تا 15 دقیقه

    مواد لازم:
    • 3 سیب زمینی های بزرگ (با پوست)
    • نمک و آب

    برای پر کردن داخل سیب زمینی
    • 1 فنجان کلم بروکلی ریز خرد شده
    • 1 فنجان فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده
    کره 1 قاشق چایخوری
    روغن 1 قاشق چایخوری
    • 1 قاشق غذاخوری آرد گندم
    • شیر 3/4 فنجان
    • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
    • 1 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خشک
    • نمک و فلفل سیاه تازه

    طرز تهیه:

    برای پر کردن
    • سیب زمینی را با پوست نیم پز میکنیم
    • کره را در ماهی تابه نچسب حرارت داده ، آرد گندم را در شعله متوسط برای چند ثانیه، ریخته تکان دهید
    • شیر، را خوب مخلوط کنید و هم بزنید بگذارید در یک شعله متوسط برای یک دقیقه، بپزد
    • نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید
    • روغن را در ماهی تابه نچسب ریخته، پودر سیر و روغن سرخ کرده را در شعله متوسط برای چند ثانیه تفت میدهیم.
    • کلم بروکلی، فلفل قرمز، تکه های فلفل و کمی نمک را ریخته در شعله متوسط تفت میدهیم
    • مخلوط آرد وشیر، را خوب مخلوط کنید و بگذارید در یک شعله متوسط به مدت چند دقیقه، هم بزنید