امروز نوع دیگری از کیک شکلاتی را آموزش میدیم که با بقیه کیک های شکلاتی بسیار متفاوت است اکنون این رسپی را یاد بگیرید و تفاوت آن را مشاهده کنید مواد لازم: نصف فنجان کره بدون نمک یک و یک هشتم فنجان شکر سه چهارم فنجان پودر کاکائو بدون شکر ۲ عدد تخم مرغ بزرگ نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نمک دو سوم فنجان آرد همه کاره ۱ فنجان پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری شیر یک چهارم قاشق چایخوری عصاره نعناع طرز تهیه: -فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت(۱۶۵ سانتی گراد) گرم کنین. -کره رو در یه ماهیتابه کوچیک روی حرارت ملایم ذوب کنین. -شکر و پودر کاکائو رو در یه کاسه بزرگ ترکیب کرده و در کره ذوب شده هم بزنین، تا زمانی که مخلوط صاف و یکدست بشه. -وانیل، نمک و یک تخم مرغ رو باهم ترکیب کرده و با تخم مرغ دوم خوب مخلوط کنین. -آرد رو به این مخلوط اضافه کرده و بعد داخل یه ظرف پخت مخصوص فر مربعی شکل با ابعاد ۲۰*۲۰ سانتی متری بریزین. -داخل فر بذارین و ۳۵ دقیقه زمان بدین. -بعد از این زمان، از فر بیرون آورده و بذارین داخل همون ظرف برای ۱۰ دقیقه سرد بشه و بعد به یه ظرف دیگه منتقلش کنین. -پودر شکر، شیر و عصاره نعناع رو در یه ظرف با هم مخلوط کنین تا زمانی که صاف بشن. -حالا اون رو روی کیک های شکلاتی بریزین. خوب و به طور برابر پخشش کنین و بذارین برای ۳۰ دقیقه بمونه. -به ۱۶ تکه کیک برش بدین.