پاپ‌کیک متفاوت از وانیل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    6ec2c1756b4bf3cf7423114951162251.jpg

    کاپ کیکی که امروز برایتان آماده کردیم سالم است و زیان ندارد بهتر اسن بجای اینکه از بیرون کیک بخرید که شکر و تخم مرغ زیادی دارند از این کیک در خانه درست کنید

    مواد لازم

    • آرد: 150 گرم
    • کره: 90 گرم
    • شکر سفید:90گرم
    • تخم‌مرغ:2عدد
    • پنیرخامه‌ای:60 گرم
    • بادام خرد شده: 50 گرم
    • پودر بیسکویت: 50 گرم
    • آب گرم: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان)
    • بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    • وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    روش تهيه:

    1. ابتدا شکر، کره و پنیر خامه‌ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند. وانیل و سپس تخم‌مرغ‌ها را با 15 ثانیه فاصله اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

    2. کلا این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر و پودر بیسکویت و بادام مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می‌کنیم سپس نسکافه را در آب گرم حل کرده داخل مایه می‌ریزیم و بقیه آرد را نیز داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را 2 دقیقه با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا یکدست شود.

    3. این مایه را در قالب مخصوص پاپ‌کیک ریخته و40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. روی پاپ‌کیک‌ها را می‌توانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکرهای رنگی تزیین کنیم. برای این کار از قالب فلزی پاتیسه استفاده کرده ام که می توانید از فروشگاه های معتبر لوازم قنادی آن را تهیه کنید.

    منبع-مجله زندگی ایده آل