همانطوریکه میدانیم رنگ نارنجی برای بدن فایده های زیادی دارد و کدو حلوایی هم از جمله خوردنیهای مفید پاییزی است که ما نیز قصد داریم آموزش یک نوع دسر از کدو حلوایی را داشته باشیم: مواد لازم کدوحلوایی: 500 گرم خامه صبحانه: 300 گرم شكر: 50 گرم ژله پرتقال: یک بسته هل: يك قاشق چايخوري آب جوش: 250 ميليليتر پوست پرتقال رندهشده در صورت تمایل: یک قاشق غذاخوری مربای هویج: 300 گرم پودر ژلاتین: یکونیم قاشق غذاخوری آب سرد: 60 میلیلیتر بیسکویت کرمدار پرتقالی: 300 گرم روش تهيه: 1. ابتدا کدوحلواییها را با شکر و مقدار کمی کره روی حرارت میگذاریم تا آرام سرخ و پخته شوند، کدوها را له کرده با مربای هویج و هل مخلوط میکنیم، ژله را با آبجوش حل کرده و با مواد مخلوط میکنیم. 2. اگر مواد خیلی غلیظ بود میتوانیم کمی آب گرم به آن اضافه کنیم. قالب موردنظر را چرب کرده مواد را داخل قالب میریزیم و یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا ببندد. در این مرحله اگر بخواهیم دسر همانند تصویر سه لایه داشته باشد، یک واحد از دستور کرم پرتقال که در صفحات همین شماره ذکر شده است، آماده کرده، وقتی لایه اول بست روی آن میریزیم و داخل یخچال میگذاریم. 3. برای تهیه لایه بیسکویتی ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخارآب میگذاریم تا حل شوند. بیسکویتها را پودر کرده، با ژلاتین، خامه و پوست پرتقال رندهشده مخلوط میکنیم و روی لایه بسته شده دسر میریزیم. ممکن است بخواهیم مواد را کمی شیرینتر کنیم در این صورت میتوانیم دو قاشق غذاخوری پودرشکر به آن اضافه کنیم. درنهایت دسر را پس از شش ساعت که در یخچال بود در داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با مربای کدوحلوایی تزئین میکنیم. منبع-مجله زندگی ایده آل