با كاري پاستای ميگو درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f230063730d62db8dba4831760c9565d.jpg

    در این بخش غذایی از میگو به شیوه متفاوت آموزش میدهیم همانطوریکه می دانیم میگو بسیار مقوی است حتما آن را در برنامه غذایی خود داشته باشید

    مواد لازم :


    • ميگوي ريز پلويي: 500 گرم
    • پاستا يا اسپاگتي: يك بسته
    • پودركاري: يك قاشق غذاخوري
    • هویج پخته شده: 300 گرم
    • ذرت پخته شده: يك ليوان
    • روغن زيتون: به ميزان لازم
    • پياز متوسط: يك عدد
    • فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد
    • زردچوبه: 2 قاشق چاي‌خوري
    • خردل: 3 قاشق غذاخوری
    روش تهيه:

    1. ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل خلالی خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه مي‌ريزيم و شروع به تفت دادن آنها مي‌كنيم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و به مواد به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم.

    2. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند، هویج و ذرت را به آن اضافه كرده و در حد گرم شدن مخلوط مي‌كنيم و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم.

    3. كنار بشقاب مقداري از پاستا كه آن را پخته و به روغن زيتون آغشته كرده‌ايم قرار داده و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا مي‌گذاريم و آن را سرو مي‌كنيم. برای این کار از قالب سیلیکنی پاونی استفاده کرده ام که می توانید به راحتی از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنیم.

    منبع-مجله زندگی ایده آل