سوپ مرغ گرم و یک درمان قدیمی سرماخوردگی و بیماری کاهش ناراحتی های تنفسی است دارویی عالی است. علاوه بر آن، مرغ منبع غنی از پروتئیناست و مقدار زیادی از اسیدهای آمینه است، و یک غذای ایده آل برای عضله سازی است. این سوپ را در فصل سرد سال استفاده کنید مواد لازم : گوشت مرغ خرد شده: 1300 گرم آب: 8 فنجان پياز خرد شده: يك عدد نمك: 2 قاشق مرباخوري فلفل: يكچهارم قاشق مرباخوري برگ بو: يك عدد هويج خرد شده: 2 عدد ساقه كرفس خرد شده: 2 ساقه نودل: يك و يكدوم فنجان جعفري تازه ساطوري: 2 قاشق غذاخوري نخود فرنگی1/2 فنجان روش تهیه : در قابلمهاي چدني يا استيل ،مرغ، آب، پياز، نمك، فلفل و برگ بو را به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد، در ظرف را ببنديد و 90 دقيقه مرغ را بپزيد. مواد را از صافي رد كنيد. اگر از مرغ با استخوان استفاده كرديد استخوانها را جدا كنيد و دور بريزيد. گوشت مرغ را خرد كنيد و كنار بگذاريد. برگ بو را هم دور بريزيد. روغن اضافي روي آب را بگيريد. آب مرغ را به جوش آوريد، هويج و كرفس و نخود فرنگی را اضافه كنيد و در ظرف را ببنديد. 5 دقيقه صبر كنيد سپس نودل را بريزيد، در ظرف را ببنديد و 5 دقيقه ديگر صبر كنيد تا نودل بپزد. گوشت مرغ و جعفري را اضافه كنيد، كمي هم بزنيد و سرو كنيد. (8نفر)