پاستا از غذاهای مورد دلخواه کودکان و در اغلب خانواده ها بزرگ ترهاست. سس های گوناگون و متنوعی می شود به این غذا افزود تا خوش طعم تر شود. پاستا غذای غربی ها هست که درست کردن آن مهارت مخصوصی دارد که در این یخش دراین باره بیشتر بحث میکنیم _ خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین. _ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه. _ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.