این سالاد مخصوص کشور سنگاپور است.البته هر کشوری طعم د هنده هایی دارد که ممکن است در کشور دیگر وجود نداشته باشد به همین دلیل در این رسپی ما ادویه های ایرانی را که می شود بجای انها استفاده کرد در این رسپی آورده ایم . این سالاد طعم منحصر بفردی دارد که لاغر کننده خوبی نیز هست اکنون این رسپی را یاد می گیریم . مواد لازم : نودل برنج یک سوم بسته 227 گرمی هویج رنده شده 1 پیمانه جوانه ماش 1 پیمانه جعفری 3 ق س روغن زیتون 2 ق س سرکه بالزامیک 4 ق س نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید . بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید . هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید . نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد . و بعد روغن زیتون … سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) … و سپس جعفری خرد شده … و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید … سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.