پیامدهای اعتیاد به داروهای خواب آور

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/10/15 در انجمن بیماری ها و راه درمان

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    392c0c3bd5f9c1edbd386a8dd34ec1e3.jpg

    متاسفانه آمار مصرف داروهای خواب آور به صورت روزانه روز به روز در حال افزایش است و این نشان دهنده افزایش مشکلات بی خوابی در مردم است که موجب اعتیاد به این داروها شده است توصیه می کنیم از مصرف خودسرانه این داروها پرهیز کنید!
    دکتر غلامرضا حاجتی متخصص اعصاب و روان در خصوص بی‌خوابی که در بسیاری از افراد وجود دارد، گفت: در مبحث مشکلات خواب بی‌خوابی شایع‌ترین نشانه است و در 90درصد موارد اختلال حوزه‌ی سلامت روان همراه با بی‌خوابی است به همین دلیل بی‌خوابی می‌تواند علامت یک اختلال روانی در افراد باشد.

    وی با بیان این‌که برخی از بی‌خوابی‌ها گذرا بوده و زمینه‌ی استرس دارند، افزود: این گونه بی‌خوابی‌ها معمولاً کوتاه‌مدت بوده و بین 3 الی 4 هفته به طور خودکار برطرف خواهند شد. اما ممکن است در صورت لزوم داروهای خواب‌آور هم تجویز شود.

    این متخصص اعصاب و روان و عضو بسیج جامعه پزشکی با تأکید بر این‌که مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور عوارض خواهد داشت، تصریح کرد: مهم‌ترین عارضه مصرف خودسرانه عادت فرد به مصرف این دارو است و حتی ممکن است در موارد شدیدتر به آن اعتیاد پیدا کند و در صورتی که قصد به ترک آن را داشته باشد به احتمال زیاد با ایست تنفسی و تشنج روبرو خواهد شد چه بسا که اضطرابی همیشگی را هم برای خود رقم می‌زند.

    حاجتی اظهار کرد: زمانی که فرد به مدت دو هفته دچار بی‌خوابی شد، حتما باید برای ارزیابی و معاینه به پزشک مراجعه نماید که بهترین گزینه در این زمینه روان‌پزشکان هستند چرا که داروی بی‌خوابی بر اساس شرایط زندگی افراد باید تجویز شود.

    وی خاطرنشان کرد: متأسفانه مصرف خودسرانه این دارو تا حدی افزایش یافته که حتی در برخی از موارد افراد مصرف‌کننده بستری می‌شوند چرا که این دارو باید توسط روان‌پزشک تجویز شود.