فرار از مشکلات قلبی با خوابیدن در عصر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/10/15 در انجمن بیماری ها و راه درمان

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    277748e41562d6461e6235c6ffb2cfe9.jpg


    خواب عصرانه و خواب نیمروزی چه فوایدی به ما می رساند و از لحاظ پزشکی چه خاصیت های مفیدی برای سلامت بدن ما دارد؟این خواب با خواب شبانه فرق دارد و تاثیرات جداگانه ای بر بدن می گذارد!

    خواب نیمروزی یک توقف کوتاه در مسیر حرکت روزانه است که می‌تواند همراه با آرامش، استراحت، تفکر و تجزیه و تحلیل انگیزه‌های فراروی فرد باشد.

    قیلوله با خواب شبانگاهی تفاوت‌هایی دارد به‌طوری که خواب شبانه، سلول‌های بدن و مغز را محافظت، تجدید و تکثیر می‌کند و نشاط می‌بخشد ولی قیلوله سهم بسزایی در استراحت مغز، ماهیچه‌ها و عضلات و افزایش قدرت ادراک ذهنی دارد.

    تحقیقات و پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد قیلوله قبل از صرف ناهار، کاهش فشار خون را به دنبال دارد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، انسداد عروق و سکته‌های قلبی و مغزی را کاهش می‌دهد.

    بنابر پژوهش‌های صورت گرفته در انستیتوی بیماری‌های قلبی اروپا، خواب به مدت نیم‌ساعت یا بیشتر در میانه روز، سبب کاهش 10 درصدی بروز ایست قلبی می‌شود.

    این تحقیق که در یونان بر روی 386 نفر دارای فشار خون بالا شامل 200 مرد و 186 زن صورت پذیرفت، نشان داد افرادی که خواب نیمروزی را در برنامه خود گنجانده بودند، روند کاهنده‌ای در فشار خون نسبت به افرادی که قیلوله نداشتند مشاهده کردند.

    محققان در یونان اظهار کردند قیلوله‌ای که مدتش از یک ساعت تجاوز کند نتایج بهتری را ثبت کرده است.