برخی مصرف کنندگان ظروف یکبار مصرف بهتر است آنان را همانطور که از اسمشان پیداست فقط برای یکبار استفاده کنند دکتر الهه قدس متخصص تغذیه در خصوص تاثیر مواد مضر استفاده شده در تولید ظروف یک بار مصرف گفت:این مواد تعداد هیدروکربن و آلیاژهای چند حلقهای ساخته شدهاند که میزان فراوانی ازآلودگی های محیطی در فرآوردههای غذایی متعلق به تولید این مواد است. وی ادامه داد: این مواد مضر قابلیت حل نشدن درچربیها را دارند و به ذرات و مواد غذایی جذب می شوند. این متخصص تغذیه همچنین تصریح کرد: این مواد بر اثر سوختن ناقص مواد آلی تولید میشوند و تمام هیدروکربنها و هیدروژنهایی که در این مواد آلی وجود دارد در نقش ماده پیش ساز (سوبسترا) جهت تولید هیدروکربن حلقهای استفاده میشود. وی پیرامون بیماریهایی که ممکن است در اثر استفاده از آن بروز یابد اظهار کرد: سرطانها، از جمله بیماریهایی هستند که دراثر استفاده و مصرف غذا در ظروف یک بار مصرف بروز مییابد.علاوه بر این بیماری مهلک انواع دیگری از بیماریها که جزء دسته بیماریهای غیر واگیر طبقه بندی میشوند مانند بیماری قند خون و یا حتی کم کار شدن غدد فوق کلیوی (آدرنالین) که در پی آن باعث احساس ضعف و بروز سوء هاضمه- مشکلات دیگر برای فرد میشود هم در فرد قدرت بروز دارد. وی خاطر نشان کرد: نارسایی غدد درون ریز هم یک نشانه از خطرات استفاده از این ظروف است.