دستور طب سنتی برای خستگی و بی رمقی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏14/10/15 در انجمن دارو های گیاهی و طب سنتی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    2198a6b1bbb81dc0f29e70a5031ff8eb.jpg

    از لحاظ و دید طب سنتی می خواهیم دلایل مهم خستگی و کسالت و بی رمقی را بررسی کنیم.


    سید سعید اسماعیلی اظهار داشت: هضم اول از دهان شروع می‌شود و در معده و روده ادامه پیدا می‌کند در کبد هضم دوم شروع می‌شود و روی این ماده جذب شده فعل و انفعالاتی صورت می‌پذیرد و 4 ماده اصلی خون, صفرا, سودا و بلغم تولید می‌شود.

    به گفته وی همچنین هضم سوم در داخل عروق و خون اتفاق می‌افتد و فرآیندهای دیگری روی مواد جذب شده صورت می‌پذیرد و هضم چهارم در سلول‌ها و بافت‌ها صورت می‌پذیرد و ماده غذایی تبدیل می‌شود به موادی که در بافت‌ها و سلول‌ها استفاده شود.

    این متخصص طب سنتی افزود: در تمام چهار مرحله هضم یک سری مواد زائد ایجاد می‌شود که از راه‌های مختلف باید دفع شوند. از راه عرق, ادرار, مدفوع و حتی در بازدم.

    اسماعیلی گفت: منتها این دفع همیشه به صورت کامل اتفاق نمی‌افتد و انباشتی از مواد زائد داریم و اخلاطی که تولید می‌شود که برای بدن لازم است میزانشان بیش از حد نیاز می‌شود و باعث می‌شود بدن مانند ماشینی شود که با 5 نفر ظرفیت 10 نفر بر آن سوار هستند و بدن احساس سنگینی, کسالت و خمودگی دست می‌دهد.

    وی ادامه داد: راهکار اول روش‌های پاکسازی مانند فصد, حجامت, استفراغ, قی, خوردن مسهل و … راهکارهایی است که باعث می‌شود این مواد زائد دفع شود.

    این متخصص طب سنتی افزود: راهکار دوم که خیلی آرام این کار را انجام می‌دهد همین گرسنگی است. وقتی که غذا را کم می‌کنیم و گرسنگی می کشیم به بدن اجازه می‌دهیم که خودش این مواد را تشخیص دهد و کم کم از بدن دفع کند.

    اسماعیلی خاطرنشان کرد: روزه گرفتن, منع غذایی و کاهش غذا را در طب سنتی به عنوان درمان داریم و در طب جدید هم ندانسته و ناخواسته این کار را انجام می‌دهند بعضی مواقع در بالای سر مریض می‌نویسند nto یعنی از راه دهان هیچ چیز نباید بخورد. خیلی مواقع بدون هیچ عمل درمانی یا گرفتن دارو درمان می‌شود.

    تسنیم