برخی غذاها می توانند موجب بروز افسردگی در افراد شوند می خواهیم از دید طب سنتی به این موضوع بنگریم. از دیدگاه طب سنتی اعضای بدن از اخلاط ساخته میشود, بنابراین اگر در مصرف موادغذایی تعادل وجود داشته باشد همه اعضای بدن در تعادل خواهد مانند و از بروز بیماریها در امان میمانند. نکاتی مهم برای سلامتی -کبد از شریفترین اعضاء بدن است و از دیدگاه طب سنتی به آشپزخانه بدن شهرت دارد چرا که غذایی که افراد مصرف میکنند, در کبد به اخلاط 4 گانه صفرا, سودا, بلغم و دم تبدیل میشود بنابراین یکی از حیاتی ترین اعضای بدن است. -افرادی که ضعف قلب دارند, بهتر است, شربتی از گلاب و زعفران مصرف کنند البته بهتر است که این شربت سرد مصرف نشود چرا که مصرف شربت خنک به قلب آسیب میرساند. -شربت بادرنجبویه نیز برای تقویت قلب مفید است. -مصرف خاکشیر همراه با آب گرم یبوست را از بین میبرد و مصرف خاکشیر با آب سرد اسهال را رفع میکند. مرضیه قرائتی متخصص طب سنتی درباره واریس میگوید: برخی از بیماریها مانند واریس, افسردگی, بیماریهای روان پریشی به دلیل غلبه خلط سودا ایجاد میشود. افراد مبتلا به این بیماریها بهتر است از موادغذایی سودازا مانند قارچ, گوشت گاو, گوشت گوساله, عدس, بادنجان, غذاهای آماده, غذاهای بیات و مانده, سوسیس و کالباس پرهیز کنند همچنین این افراد سعی کنند از محیطهایی که موجب بروز غم و اندوه آنها میشود, دوری کنند. -کسانی که زیاد فکر میکنند, در خونشان سودا بیشتر تولید میشود. -کمخوابی سودازاست و بهتر است افراد کم خواب از غذاهای که رطوبت بدن را زیاد میکنند مانندگوشت گوسفندی, بادام شیرین, شیر بادام, کاهو سکنجبین و فالوده سیب همراه با عسل و زعفران مصرف کنند.