سی سالگی و ازدواج در این سن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏14/10/15 در انجمن ازدواج

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    7012786ca9c191614f87e1e3e3192ef3.jpg



    بهترین میانگین سن برای ازدواج قبل از سی سالگی است که در جامعه ما متاسفانه سن ازدواج افزایش یافته است.

    افزایش سن ازدواج تاثیر فراوانی روی شرایط زندگی و تعامل افراد دارد. ازدواج مناسبی که با شناخت کامل انجام شود در خود تعاملات فراوانی را در بین زوجین به همراه دارد و فردی که در سن مناسب ازدواج می‌کند بی‌شک می‌تواند مابقی زندگی خود را با همدلی و همراهی ادامه دهد. در اصل به ازدواج به‌عنوان یک ضرورت همگانی باید اهمیت داد.

    امیر محمود حریرچی مددکار اجتماعی و استاد دانشگاه نوشت : باید به این نکته توجه داشت که یک‌سری امکانات و شرایط حداقلی برای تشکیل زندگی مشترک باید مهیا شود تا شناخت درست در زندگی مشترک شکل گیرد و از این شناخت به نحو احسن بتوان به شناخت درست و کافی برای تشکیل ازدواج دست یافت.

    خانواده‌های ایرانی باید فرصت شناخت را برای فرزندان خود مهیا ‌کنند و با اطمینان نسبت به فرد مقابل اجازه ایجاد شناخت مناسب را در بین افراد دهند. برای تشکیل زندگی مشترک باید شرایط و امکانات زندگی فرد به نحوی باشد تا افراد بتوانند روی پای خود ایستاده و با کسب مهارت‌های لازم و کسب‌وکار توانایی مدیریت زندگی خود را داشته باشند.

    جالب است بدانید که در جامعه ما یکسری نیاز جدید ازجمله رقابت و چشم و هم‌چشمی ایجاد شده است و این شرایط وضعیت را به جایی رسانده که برخی در ابتدای زندگی از نحوه برگزاری مراسم گرفته تا دیگر مراحل خود را با چالش‌های مختلفی مواجه می‌کنند که منجر به پرداخت هزینه‌های هنگفتی هم می‌شود. در کل این افراد به دلیل اینکه به مسائل حاشیه‌ای زندگی بیشتر توجه می‌کنند به نسبت ازدواج آنها به تاخیر می‌افتد و این امر نارسایی‌هایی در زندگی زوج‌های جوان در پی داشته است.

    باید درباره برگزاری ازدواج آسان از سوی سازمان‌های ذیربط برنامه‌ریزی شود تا به این ترتیب بتوان شاهد استحکام بیشتری در بین زوجین بود.

    باید درباره برگزاری ازدواج آسان از سوی سازمان‌های ذیربط برنامه‌ریزی شود تا به این ترتیب بتوان شاهد استحکام بیشتری در بین زوجین بود. در اصل زوج‌های جوان و اشخاصی که قصد ازدواج دارند باید یکسری توانایی‌ها را در خود تقویت و خودشان بتوانند زندگی خود را مدیریت کنند نه اینکه با چشم و هم‌چشمی وارد زندگی مشترک شوند و این افراد درباره نحوه برگزاری مراسم خود اظهارنظر کرده و بتوانند با توجه به شرایط با کمترین هزینه مراسم را برگزار کنند و این مراسم ساده می‌تواند زندگی آسانی را برای آنها در پی داشته باشد.

    زوج‌ها باید به محبت نسبت به همدیگر بها دهند و خود را درگیر تجملات ظاهری ازجمله خانه، خودرو و دیگر مسائل زودگذر زندگی نکنند. در جامعه ما سن ازدواج خانم‌های مجرد افزایش یافته است و بنابر آمار میانگین سن ازدواج برای پسرها حدود 28 سال و برای دخترها این میانگین 25 سال است. این بر اساس پژوهش‌های گذشته است حال آنکه مسئولان به تازگی اعلام کرده‌اند این سن هم افزایش یافته است.

    بهترین سن برای ازدواج دختران قبل از 30 سالگی است و فرد باید قبل از این سن مقدمات ازدواج خود را فراهم کند و از نظر انتخاب همسر و حتی فرزندآوری برنامه‌ریزی کند تا به این ترتیب بتواند بارداری و وضع حمل مناسبی داشته باشد. آن هم به این دلیل که با افزایش سن قدرت باروری کاهش یافته و درنتیجه افراد در سنین بالای 30سالگی به سهولت دوران جوانی نمی‌توانند بارداری مناسبی را تجربه کنند.

    افراد به دلیل اینکه در سن 30 سالگی سن جوانی را پشت‌سر گذاشته و وارد دوره بزرگسالی می‌شوند، بهتر است قبل از این سن به کسب و کار مورد علاقه خود، زندگی موردنظر و اهداف خود دست یابند تا در سن بزرگسالی بتوانند اهداف خود را تکمیل‌تر کنند.

    افراد به دلیل اینکه در سن 30 سالگی سن جوانی را پشت‌سر گذاشته و وارد دوره بزرگسالی می‌شوند، بهتر است قبل از این سن به کسب و کار مورد علاقه خود، زندگی موردنظر و اهداف خود دست یابند تا در سن بزرگسالی بتوانند اهداف خود را تکمیل‌تر کنند. ازدواج بعد از 30 سالگی برای خانم‌ها مشکلاتی در پی دارد. مهم‌ترین مشکل اینکه در سنین بالای 30 سالگی احتمال ناباروری بالاست و علاوه بر این درمان‌هایی که برای ناباروری وجود دارد ممکن است با بالارفتن سن جواب ندهد.

    باید شرایط و تسهیلات برای ازدواج آسان از سوی نهادهای ذیربط فراهم شود تا جوانان هرچه زودتر بتوانند تشکیل زندگی دهند. در اصل میزان وقوع طلاق در بین زوجین که در سنین بالا ازدواج می‌کنند به شناخت دقیق بین آنها بستگی دارد و اگر زمینه شناخت صحیح قبل از ازدواج مهیا شود دیگر چالش‌های بعد از زندگی مشترک کاهش می‌یابد. درمجموع ازدواج در سنین بالا به دلیل اینکه شور و هیجان زندگی مشترک کمتر می‌شود به نسبت امکان طلاق هم افزایش یافته و احتمال توافق هم کاهش می‌یابد. زن و شوهری که جوان‌تر هستند امکان اینکه بتوانند به توافق نسبی از لحاظ رفتاری دست یابند بیشتر است. وقتی سن افراد بالا می‌رود سخت‌تر به توافق می‌رسند چراکه، انعطاف‌پذیری با مساله سن در ارتباط مستقیم است.