خیلی از سبزیجات و مواد خوراکی باید در یخچال بمانند وگرنه خراب می شوند، اما چند تا خوراکی هم هستن که در یخچال نمی توانند بمانند. نگهداری این مواد در یخچال باعث میشود که زودتر خراب شده، بد مزه می شوند اکنون با این مواد بیشتر آشنا می شویم سیر و پیاز: دو تا از موادی که تو هر آشپزخونهای پیدا میشه، سیر و پیازه. این دو تا هیچ نیازی به یخچال ندارن. پیاز تو یخچال نرم میشه و تردیاش رو از دست میده. اینا رو جایی نگهدارید که بهش هوای آزاد بخوره و تو کیسه نایلونی سربسته هم نگهشون ندارید که نگندن و سبز نشن. قهوه: اگرچه نگهداری قهوه تو یخچال وسوسهانگیزه، چون چند روز یخچالتون بوی قهوه میده، اما این کار رو نکنید. عطر قهوه به سرعت تو یخچال میره و قهوه بوی انواع خوراکی توی یخچال رو به خودش میگیره. زعفرون: گرونترین ادویه دنیا هم نیازی به نگهداری تو یخچال نداره. سرمای یخچال کیفیت زعفرون رو پایین میاره، مگر اینکه اضافه زعفرون آبکرده رو تو یخچال بذارید. این مایع رو هم تو ظرف شیشهای در بسته بذارید و زود استفاده کنید. روغن زیتون: روغنهای مایع هم میونه خوبی با یخچال ندارن. روغن زیتون تو یخچال میبنده و کدر میشه. عسل هم مثل روغن زیتونه و تو یخچال سفت و شکری میشه. ریحون: تو سبزیا هیچکدوم به اندازه ریحون از یخچال بدش نمیآد. این سبزی رو تو آب و بیرون از یخچال نگهداری کنید. نون: هیچ نونی رو تو یخچال نذارید. سرما نون رو بیات میکنه. بهترین جا برای نگهداری طولانی از انواع نون فریزره و از اون بهتر اینه که به اندازه مصرف نون بخرید و تو هوای آزاد بذاریدش. گوجهفرنگی: گوجه هم از اون خوراکیاییه که بهتره کم بخرید و تو یخچال نذاریدش. مزه گوجهفرنگی تو یخچال عوض میشه. گوجه هم مثل سیب باعث رسیدن و گندیدن میوههای همسایهاش میشه. پس اگه ناچار از نگهداری گوجه تو یخچال هستید، اونو از میوه و سبزیهای دیگه جدا کنید.