عارضه های شایع شنوایی در بدو تولد

شروع موضوع توسط Nazanin ‏17/10/15 در انجمن گوش حلق و بینی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    072e6ed40fdda5ef4c5b7eb2d5b1e49f.jpg

    در هنگام تولد و زمانی که نوزادان به دنیا می آیند باید سیستم شنوایی شان مورد غربالگری قرار بگیرد تا از نقص عضو این سیستم و سالم بودن آن مطمئن شویم.


    محسن فیروزبخت 22 اردیبهشت‌ماه در کارگاه ارزشیابی برنامه غربالگری، تشخیص و مداخله زود هنگام شنوایی نوزادان و شیرخواران شهرکرد، نقص شنوایی را شایع‍ترین نقص بدو تولد عنوان کرد.

    وی شروع مرحله آزمایشی طرح غربالگری شنوایی در NLCN، بازبینی دستورالعمل‎‌ها، اجرای پژوهش‌های مرتبط با برنامه و برگزاری همایش یک دهه تلاش پر ثمر سازمان بهزیستی در خصوص غربالگری شنوایی نوزادان را از سیاست‌های برنامه غربالگری در سال 94 عنوان کرد و گفت: ‌در سال گذشه بالغ بر 63 درصد پوشش غربالگری را داشتیم که امیدواریم این رقم را در سال 94 به بالای 80 درصد ارتقا دهیم.

    رئیس گروه غربالگری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه غربالگری نوزادان بیش از یک دهه صورت گرفته است افزود: در این مدت حدود 5 میلیون و 500 هزار نوزاد غربال شدند که توانستیم از عوارض بعدی که کودک با آن مواجه می‌شود جلوگیری کنیم.

    وی تاکید کرد: سعی داریم مشکلات ناشنوایی و کم‌شنوایی را در موارد مادرزایی و سن طلایی زیر یک سال کار، درمان‌شان را آغاز کنیم زیراکه اگر زمان بگذرد، مراحل درمان سخت‌تر خواهد بود.

    فیروزبخت با اشاره به اینکه هرچه کودکان همراه با اختلالات شنوایی بزرگتر شوند عوارض بیشتری را در پی دارد افزود: پیشگیری در همه سنین می‌تواند مثمر ثمر باشد.

    وی خاطر نشان کرد: در هر هزار تولد 7.2 نفر در بدو تولد به این عارضه مبتلا هستند که این رقم بسیار بالایی در کشور است.



    (ایسنا)