خطای مرورگرها به هنگام بارگذاری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏20/10/15 در انجمن اخبار تکنولوژی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    گاهی اوقات برای شما نیز پیش آمده است که به خطاهایی در مرورگرها بربخورید که معنای دقیق آن ها را نمی دانید. در صورتی که درک دقیقی از خطاها داشته باشید می دانید که چه باید کنید.


    توجه داشته باشید که مرورگرها به هنگام نمایش نوع و کلمات خطاها متفاوت عمل می کنند، هشدارهای مربوط به یک خطای گواهینامه یا نرم افزارهای مخرب در مرورگرهای مختلف، متفاوت است اما معنای یکسانی دارند.

    7fa6983d6cbcba5501be1f1cb9170051.jpg


    خطا در گواهینامه (Certificate Error) یک خطای گواهینامه SSL و یا خطای گواهینامه امنیتی زمانی نشان داده می شود که در رمزگذاری HTTPS مشکلی به وجود آمده باشد. شما تنها این خطا را هنگامی مشاهده می کنید که بخواهید به یک وب سایت با استفاده از HTTPS متصل شوید.

    زمانی که از رمزگذاری HTTPS استفاده می کنید، وب سایت ها گواهی را ارائه می کنند که نشانه قانونی بودن آن ها است. به عنوان مثال Google.com دارای گواهینامه امنیتی است که توسط یک مرجع قانونی صادر شده است. این مرجع صادر کننده گواهینامه همان صاحب واقعی گوگل است. هنگامی که شما با استفاده از HTTPS به گوگل متصل می شوید، گوگل یک گواهینامه امنیتی ارائه کرده و مرورگر شما آن را بررسی می کند که آیا به سرور اصلی متصل شده اید و یا این که سرور دیگری است که تظاهر به گوگل بودن، می کند.

    زمانی که با یک خطای گواهینامه رو به رو می شوید این بدان معناست که لزوما به یک وب سایت قانونی متصل نمی شوید. برای مثال زمانی که می خواهید با استفاده از یک شبکه عمومی Wi-Fi به وب سایت بانک خود متصل شوید و این خطا را می بینید، این امکان وجود دارد که شبکه به خطر افتاده و یا این که کسی می خواهد یک وب سایت جعلی برای شما نمایش دهد.

    75a4202f37b0f494906a9faf63d2e679.jpg


    با این حال این خطا می تواند ناشی از عدم موفقیت وب سایت در آماده سازی مجدد خود و یا در پیکربندی گواهینامه دچار مشکل شده است. بهتر است با مشاهده این پیغام سعی در ادامه دادن نداشته باشید.

    اخطارهای فیشینگ و تروجان ها مرورگرها اخطارهای مربوط به تروجان ها و فیشینگ ها و یا به عبارتی جعل اسناد وب را نمایش می دهند. این که شما از کدام مرورگر مثل کروم، فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر و سایر آن ها استفاده می کنید فرقی نمی کند. مرورگرها به صورت منظم لیستی از وب سایت های خطرناک را دانلود می کنند و زمانی که شما در تلاش برای اتصال به این وب سایت ها هستید، یک پیغام خطا برای شما به نمایش در می آید.

    ممکن است به هنگام دسترسی به وب سایت های متفاوت، خطاهای مختلفی را مشاهده کنید اما یکی از رایج ترین این خطاها، خطای Not Found 404 است و بدین معناست که در حال تلاش برای دسترسی به صفحه ای هستید که وجود ندارد
    وب سایت هایی که در این لیست قرار می گیرند می تواند به دلیل ان باشد که آن ها حاوی نرم افزارهای مخرب هستند و یا ان که در تلاش برای جعل یک وب سایت واقعی به منظور سرقت اطلاعات حساس شما مانند پسورد، شماره کارت اعتباری و سایر موارد هستند.

    در صورتی که وب سایت مورد نظر از جانب مدیران ان درست شود می بایست از لیست حذف شود، تا زمانی که نام وب سایت در لیست مورد نظر است نمی توانید به آن متصل شوید.

    f4ec972951846fe31525b3e39758af77.jpg


    خطای Not Found 404
    ممکن است به هنگام دسترسی به وب سایت های متفاوت، خطاهای مختلفی را مشاهده کنید اما یکی از رایج ترین این خطاها، خطای Not Found 404 است و بدین معناست که در حال تلاش برای دسترسی به صفحه ای هستید که وجود ندارد. این پیغام خطا توسط یک سرور راه دور تولید شده و برای مرورگر شما فرستاده می شود. در صورتی که با این خطا مواجه شدید، یا این که آدرس وارد شده صحیح نیست و یا این که صفحه مورد نظر حذف شده است.

    53adb39ef6660597e7fe890d2ad70724.jpg


    سفارشی کردن خطا در صفحه
    صاحبان وب سایت ها می توانند خطاهای مختلفی را بر روی صفحه وب خود سفارشی کنند. به عنوان مثال سایتی که عکس آن را برای شما به نمایش گذاشته ایم برای سفارشی کردن این خطا از بلزی های کلاسیک بهره گرفته است. این خطاها برای کمک به مراجعه کنندگان به سایت طراحی شده اند تا سریع تر بتوانند به آن چیزی که می خواهند، دسترسی داشته باشند و جنبه مخرب ندارد.

    2626561963fcb6b2b40fd4c0cb8d9812.jpg


    Server Not Found
    یک پیام “Server not found”‌ که در مرورگرهایی همچون فایرفاکس یا کروم نمایش داده می شود بدین معنی است که وب سایتی که می خواهید به آن دسترسی داشته باشید توسط مرورگر شما پیدا نشده است. در هر صورت زمانی که شما آدرس را تایپ کرده و با این پیام مواجه می شوید یا صفحه مورد نظر شما وجود ندارد و یا آن که سرور DNS خاموش (Down) است و یا این که تنظیمات فایروال، پروکسی و .... بر روی سیستم وجود دارد.

    2e8ba815aca3932665bcf368c094c86c.jpg


    Unable to Connect
    خطای Unable to Connect تقریبا شبیه به خطای Server Not Found به نظر می رسد اما معنی متفاوتی می دهد. در این حالت مرورگر با موفقیت به سرور DNS متصل شده و مشخص است که وب سایت در محل مورد نظر خود قرار گرفته است اما به هر دلیلی مرورگر نمی تواند با هر تلاشی، پاسخی را از سرور وب سایت دریافت کند. این مشکل می تواند به دلیل وجود پروکسی و یا فایروال باشد و تنظیمات شبکه به درستی انجام نشده است یا این که وب سرور شما Down است.

    0f46a8dd15c15f732a56dda1ddfd76d4.jpg


    خطاهای بسیاری در دنیای اینترت وجود دارد اما این ها از جمله شایع ترین خطاها هستند.