پولدارترین بابانوئل دنیا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏20/10/15 در انجمن اخبار تکنولوژی

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    یک وب سایت ویژه وجود دارد که در آن افراد به‌عنوان بابانوئل‌های ناشناس به یکدیگر هدیه می‌دهند. در این میان دختری در کمال شگفتی دریافت که بابانوئل ناشناس او کسی نبوده است جز بیل گیتس!

44ae9d6285861d8bd21e1f51ffc88698.jpg

سال 2009، یکی از کاربران ردیت، با الهام از یکی از سخنرانی‌های TED، با عنوان «چطور خوشبختی را بخریم»، سایت redditgifts را راه انداخت. در این سایت هر کاربر برای خود، کاربر دیگری انتخاب می‌کند، تا آن کاربر تبدیل به بابا نوئلش شود و بسته به سلیقه خود هدیه‌هایی برای او بخرد.

چه کسی است که از هدیه گرفتن بدش بیاید، انتظار برای هدیه و باز کردن جعبه هدیه، لطف خاص خود را دارد، در سال 2012، حدود 44 هزار نفر از 130 کشور دنیا در این برنامه شرکت کردند.

029d352d4f65d310036b8e4c1dd2530a.jpg 244be6ecc6280bcc972dc2e9596e9f88.jpg

اما امسال تا امروز بیش از 121 هزار هدیه فرستاده شده است و 160 کشور دنیا در برنامه شرکت کرده‌اند!

یکی از کاربران ردیت، با نام کاربری NY1227 هم امسال منتظر هدیه‌اش بود، بابا نوئل او شخصی به نام بیل بود.

یک وب سایت ویژه وجود دارد که در آن افراد به‌عنوان بابانوئل‌های ناشناس به یکدیگر هدیه می‌دهند. در این میان دختری در کمال شگفتی دریافت که بابانوئل ناشناس او کسی نبوده است جز بیل گیتس
    این دختر جوان پس از فرستادن هدیه خود برای فرد مقابل و دریافت هدیه بسته خود را گشود. بسته حدود یک و نیم کیلوگرم وزن داشت، با باز کردن هدیه او نخست عروسک یک گاو را پیدا کرد. سپس یک کتاب از نشنال جئوگرافیک و یک برگه اهدای پول به مرکز خیریه نیز بود که از طرف او و توسط بابانوئل او پرداخت شده بود. ولی غافلگیری وقتی بود که ریچل با عکس بیل گیتس روبرو شد که این عروسک را به همراه برگه پرداخت خیریه در دست دارد و کاملاً شوکه شد.

بله! بابا نوئل این کاربر ردیت، کسی نبود به جز بیل گیتس!

f9d9aa4dba956608643d03529fefea72.jpg

این دختر جوان آرزوی خود را برای کریسمس یک آیپد اعلام کرده بود ولی پس از این ماجرا احساس می‌کرد که هدیه بزرگ‌تری دریافت نموده است. او در این باره در شبکه اجتماعی خود این چنین نوشت: «خدای من، باورم نمی‌شد که در تمام عمرم بیل گیتس بخواهد به من هدیه بدهد، من از زمانی و انرژی‌ای که او برای دادن هدیه به من گذاشت فوق‌العاده ممنونم، و به خصوص از خود او تشکر می کنم که شب رویایی‌ای را برای کریسمس من به وجود آورد».