مواد لازم : جوي پوستكنده يك پيمانه عدس 3/4 پيمانه بلغور جو 1/2 پيمانه ماش 3/4 پيمانه برنج 1/2 پيمانه سبزي آش همراه با سير 1/5پيمانه نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي از هرکدام 1/2پيمانه گوشت گوسفندي با قلم 250 گرم پياز داغ 1/2پيمانه زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم روغن، سيرداغ و نعنا داغ به ميزان لازم طرز تهيه : جوي پوستكنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانهدار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم ميپزيم تا جوانهها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم ميپزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزيها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش ميافزاييم آنگاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آنها اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه ميكنيم. نكته: هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه ميكنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد. طرز تهيه حبوبات جوانهدار : حبوبات را 24 ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يكبار عوض ميكنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را ميان پارچهاي نخي تميز قرار داده و درون آبكش ميگذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند. بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانهدار آماده ميباشند. نكته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار ميگيرند.