سالاد پانزانلا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo705.jpg




    مواد لازم :



    نان تست مكعبي‌شده

    300گرم

    سركه بالزاميك

    دو قاشق غذاخوري

    روغن زيتون

    پنج قاشق غذاخوري

    نمك و فلفل و زیتون بی دانه

    به ميزان لازم

    گوجه‌فرنگي درشت خردشده

    700 گرم

    خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک

    از هر کدام يك عدد

    سیر

    یک حبه








    طرز تهيه:



    يك سالاد خوشمزه و سالم كه در ايتاليا پرطرفدار است و مطمئنم كه شما هم از آن خوشتان مي‌آيد. ابتدا نان‌ها را داخل فر مي‌گذاريم تا برشته شود. در ظرف گودي تمام مواد را با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون مي‌بنديم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي‌گذاريم تا طعم‌ها با هم آميخته شود.

    هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه كرده و به آرامي هم مي‌زنيم و آن را با زيتون تزئين مي‌كنيم.