طرز تهیه راحت الحلقوم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo700.jpg





    مواد لازم :




    نشاسته

    ۱ ليوان

    شکر

    يك و نيم ليوان

    آب

    دو و نيم ليوان

    گلاب

    نيم ليوان

    جوهر ليمو

    قدری

    آرد

    به ميزان لازم





    طرز تهيه :



    راحت الحلقوم يكي از شيريني هاي اصيل ايراني است و با كمي صبر و حوصله خيلي راحت و آسان تهيه ميشود.

    روي نشاسته ۲ الي ۳ ليوان آب بريزيد و كمي آنرا به هم بزنيد تا كاملاً حل شود وصبر كنيد مدت ۲۰ الي ۳۰ دقيقه بماند بعد كه نشاسته ته نشين شد آب روي آنرا به آرامي خالي كنيد و شكر و آب و گلاب و جوهر ليمو را به آن اضافه كنيد و روي حرارت بگذاريد و مدام به هم بزنيد اينكار را آنقدر ادامه دهيد تا كاملاً سفت شده و بتوان آنرا در وسط قابلمه جمع كرد و شبيه به يك ژله سفت و كشدار شود .

    در كف يك ظرف مسطح مثل سيني آرد بريزيد و مايه را روي آن ريخته و روي آن را صاف كنيد و آرد بپاشيد و با فشار كف دست آنرا به يك لايه اي به قطر ۱ الي ۵/۱ سانتي متر در آوريد و بعد از سرد شدن با كارد به شكل لوزي يا مربع ببريد و دورتادور راحت الخلقوم ها را به آرد یا پودر پسته یا نارگیل آغشته كنيد و در ظرف بچينيد و پس از سرد شدن نوش جان كنيد.



    این شیرینی یکی از سوغاتی های معروف تبریز است.