مواد لازم : عدس نصف پيمانه كلم بروكلي خردشده 225 گرم پياز قرمز حلقه شده دو عدد روغن مايع دو قاشق غذاخوري تخم مرغ هشت عدد آب يا شير سه قاشق غذاخوري گوجهفرنگي كوچك حلقه شده 200 گرم نمك و فلفل سياه به ميزان لازم طرز تهيه : عدس را در قابلمهاي ريخته و حدود 25 دقيقه بپزيد. سپس كلمهاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر بجوشد. روغن را كف يك تابه مناسب فر ريخته و حلقههاي پياز را در آن بريزيد. ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت 25 دقيقه بپزد. تخممرغها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسهاي هم بزنيد و سبزيجات و گوجهفرنگي را به آن اضافه كنيد. عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد. مخلوط تخممرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد و با استفاده از يك كفگير مواد املت را به مركز تابه هدايت كنيد تا تخممرغهايي كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد تا تخممرغها سفت شود