استیک شیر ماهی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo689.jpg



    مواد لازم:



    شیر ماهی

    800 گرم

    سرکه

    چهار قاشق غذاخوری

    روغن

    نصف پیمانه

    زنجبیل تازه رنده‌شده

    دو سانتی‌متر

    نمک و فلفل

    به میزان لازم

    زعفران دم‌کرده و آبلیمو

    از هر کدام دو قاشق غذاخوری

    پیاز خلال شده

    یک عدد





    طرز تهيه:



    شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.





    نکته:

    می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.