میگو سوخاری با اسفناج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo685.jpg



    مواد لازم :



    میگو

    12 عدد

    آرد سوخاري و شیر

    از هر کدام نصف پيمانه

    پنير پارمسان

    1/4 پيمانه

    زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل

    از هر کدام نصف قاشق چايخوري

    فلفل قرمز و فلفل سیاه

    از هر کدام 1/4قاشق چايخوري

    تخم‌مرغ

    يك عدد

    اسفناج

    20 برگ كامل (100 گرم)

    آرد

    يك قاشق چايخوري

    روغن زيتون

    يك قاشق سوپخوري



    طرز تهيه:



    ميگوها را شسته و پاك مي‌كنيم. آرد سوخاري، پنير، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا ميگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده و دوباره اين كار را تكرار مي‌كنيم. سپس به مدت هفت دقيقه در روغن فراوان سرخ مي‌نماييم. ميگوها را روي دستمال آشپزخانه مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اسفناج و شير را روي حرارت مي‌گذاريم قبل از گرم شدن، آرد پاشيده تا دو، سه دقيقه جوش بخورد. پودر زنجبيل و فلفل زده و از روي حرارت بر مي‌داريم. روغن‌زيتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو مي‌گذاريم. سس شير را روي آن ريخته و بعد ميگوها را مي‌چينيم.