مواد لازم : میگو 12 عدد آرد سوخاري و شیر از هر کدام نصف پيمانه پنير پارمسان 1/4 پيمانه زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چايخوري فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام 1/4قاشق چايخوري تخممرغ يك عدد اسفناج 20 برگ كامل (100 گرم) آرد يك قاشق چايخوري روغن زيتون يك قاشق سوپخوري طرز تهيه: ميگوها را شسته و پاك ميكنيم. آرد سوخاري، پنير، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط ميكنيم. تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا ميگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده و دوباره اين كار را تكرار ميكنيم. سپس به مدت هفت دقيقه در روغن فراوان سرخ مينماييم. ميگوها را روي دستمال آشپزخانه ميگذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اسفناج و شير را روي حرارت ميگذاريم قبل از گرم شدن، آرد پاشيده تا دو، سه دقيقه جوش بخورد. پودر زنجبيل و فلفل زده و از روي حرارت بر ميداريم. روغنزيتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو ميگذاريم. سس شير را روي آن ريخته و بعد ميگوها را ميچينيم.