مواد لازم: پیاز 2 عدد بزرگ گوشت خورشی 700 گرم سیر رنده شده 5 عدد گوجه فرنگی خرد شده 800 گرم فلفل سبز خرد شده 2 عدد زیره آسیاب شده 2 قاشق چای خوری لوبیا قرمز 400 گرم شکر قهوه ای 1 قاشق چای خوری روغن زیتون به میزان لازم آب به میزان لازم مواد لازم جهت سرو : برگ گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار رنده شده 4 قاشق غذاخوری روش تهیه: * ابتدا گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید. * مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود. * سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد. این غذا را میتوانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز میتواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.