خورش گوشت تند

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo684.jpg





    مواد لازم:



    پیاز

    2 عدد بزرگ

    گوشت خورشی

    700 گرم

    سیر رنده شده

    5 عدد

    گوجه فرنگی خرد شده

    800 گرم

    فلفل سبز خرد شده

    2 عدد

    زیره آسیاب شده

    2 قاشق چای خوری

    لوبیا قرمز

    400 گرم

    شکر قهوه ای

    1 قاشق چای خوری

    روغن زیتون

    به میزان لازم

    آب

    به میزان لازم





    مواد لازم جهت سرو :



    برگ گشنیز خرد شده

    2 قاشق غذاخوری

    پنیر چدار رنده شده

    4 قاشق غذاخوری




    روش تهیه:



    * ابتدا گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.

    * مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.

    * سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

    این غذا را می‌توانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.