مواد لازم : گوشت دو بار چرخ شده 500 گرم سوسيس كوكتل خرد شده چهار عدد فلفلدلمه اي خرد شده يك عدد سبزي معطر خرد شده يك پيمانه جوز هندي نصف قاشق چايخوري تخممرغ يك عدد آرد نخودچي دو تا سه قاشق غذاخوري زردچوبه يك قاشق چايخوري فلفل سياه نصف قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي سه قاشق غذاخوري پياز نگيني خرد شده يك عدد پياز سرخ شده يک عدد آب چهار تا پنج ليوان ليموعماني چهار عدد نمک به ميزان لازم طرز تهیه : گوشت، سوسيس، پياز نگيني خرد شده و فلفلدلمهاي را با هم ميكس كرده، سبزي، نمك، فلفلسياه، تخممرغ، آرد نخودچي، زردچوبه و جوزهندي را به آن اضافه و خوب ورز ميدهيم، آنگاه، پياز سرخ شده، رب گوجهفرنگي و آب را با هم مخلوط كرده و ميگذاريم بجوشد، سپس، از مواد كوفته به اندازه دلخواه برداشته به شكل بيضي فرم ميدهيم و داخل مايه سس كه در حال جوش ميباشد، آنها را قرار ميدهيم و چهار عدد ليموعماني را به كوفتهها اضافه ميكنيم و ميگذاريم به مدت يك ساعت با حرارت ملايم بپزد.