طرز تهیه شيشه ناز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo682.jpg



    مواد لازم :



    گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان

    300 گرم

    زردچوبه

    1 قاشق سوپ خوري

    پياز داغ

    1 قاشق سوپ خوري

    روغن

    به ميزان لازم

    گردو

    250 گرم

    کنجد

    200 گرم

    دان انار(انار دون)

    50 گرم

    نمک و فلفل

    به ميزان لازم

    آب انار ترش

    1 پيمانه

    شکر در صورت دلخواه

    2 قاشق سوپ خوري

    تخم مرغ

    2 عدد




    طرز تهيه :



    گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.





    نکته:



    1- آب انار ترش و شکر را تک تک و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا کم و يا اصلاً حذف کرد .

    2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده کرد.

    3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه کنيد.

    4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و کامل مي باشد.

    5- در اين غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ريزه نيز مي توان استفاده کرد.