مواد لازم : فيله مرغ 300 گرم تخممرغ یک عدد آرد سفيد چهار قاشق غذاخوري آرد سوخاري سه قاشق غذاخوري كورنفلكس يك و نيم پيمانه نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم طرز تهيه : اين غذا به خاطر حالت سوخاري، مورد علاقه كودكان است. ابتدا فيله مرغ را به اندازههاي دلخواه در آورده و به آن نمك و فلفل ميزنيم. سپس آنها را اول در آرد سفيد و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاري غلتانده و در كورنفلكس خردشده قرار ميدهيم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در كمي روغن سرخ مينماييم. (با حرارت كم سرخ ميكنيم تا مغزپخت شود.