آش اسفناج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo679.jpg



    مواد لازم :



    اسفناج پاك ‌شده

    يك كيلوگرم

    عدس

    يك و نيم پيمانه

    پيازداغ

    چهار قاشق غذاخوري

    روغن مايع

    دو قاشق غذاخوري

    رشته آش و كشك

    به ميزان لازم

    نمك، فلفل و زردچوبه

    به ميزان لازم

    سير داغ و نعنا داغ

    از هر كدام دو قاشق غذاخوري

    كلم برگ سفيد

    دو پيمانه

    پياز متوسط

    يك عدد





    طرز تهيه :



    اسفناج‌ها را خرد كرده به همراه عدس و پياز بگذاريد تا بپزد. نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را نيز بريزيد. كلم‌ها را جداگانه آب‌پز كرده تا ضُخم آن از بين برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه كنيد.

    سپس پياز، نعنا و سيرداغ را اضافه كنيد. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تكه كرده و در آن ريخته تا بپزد و لعاب‌دار شود.

    نكته: اين آش با كشك يا رب انار و رب گوجه‌درختي سرو مي‌شود. با توجه به فصل سرما بسيار مناسب و مطبوع است.