مواد لازم : اسفناج پاك شده يك كيلوگرم عدس يك و نيم پيمانه پيازداغ چهار قاشق غذاخوري روغن مايع دو قاشق غذاخوري رشته آش و كشك به ميزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم سير داغ و نعنا داغ از هر كدام دو قاشق غذاخوري كلم برگ سفيد دو پيمانه پياز متوسط يك عدد طرز تهيه : اسفناجها را خرد كرده به همراه عدس و پياز بگذاريد تا بپزد. نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را نيز بريزيد. كلمها را جداگانه آبپز كرده تا ضُخم آن از بين برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه كنيد. سپس پياز، نعنا و سيرداغ را اضافه كنيد. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تكه كرده و در آن ريخته تا بپزد و لعابدار شود. نكته: اين آش با كشك يا رب انار و رب گوجهدرختي سرو ميشود. با توجه به فصل سرما بسيار مناسب و مطبوع است.