مواد لازم : سينه مرغ دو عدد پنير پارمسان 200 گرم روغن مايع 100 گرم آرد گندم نصف پيمانه سس كچاپ 50 گرم نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : ابتدا سينه مرغ را با بيفتككوب به مقدار كم ميكوبيم و در نمك، فلفل و آرد گندم ميغلتانيم و در روغن سرخ ميكنيم تا طلايي شود. سپس پنير پارمسان را روي هر كدام قرار داده و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم. حدود 10 دقيقه زمان لازم است تا پنير سرخ شود، آنگاه از فر خارج كرده و با سس كچاپ تزئين ميكنيم.