طرز تهیه پانساروتی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo669.jpg




    مواد لازم :برای دو نفر



    كلم‌بروكلي

    150 گرم

    قارچ

    200 گرم

    کدو

    150 گرم

    خميرپيتزا يا نان

    200 گرم

    پنيرپيتزا

    100 گرم

    سس گوجه‌ فرنگي

    دو قاشق غذاخوري

    روغن ‌زيتون

    يك قاشق غذاخوري

    ميگو

    شش عدد

    گوجه مينياتوري

    شش عدد

    نمك و فلفل

    به ميزان لازم





    طرز تهيه :



    ابتدا سبزي‌ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمير پيتزا را باز كرده و سس گوجه‌فرنگي را در وسط خمير ريخته و پخش مي‌كنيم بعد، پنيرپيتزا را نيز بر روي سس گوجه‌فرنگي پخش كرده و سبزي‌هاي تفت داده شده را با روغن‌زيتون روي آن مي‌ريزيم و خميرپيتزا را به صورت رولت مي‌بنديم آن‌گاه، به برش‌هاي مساوي و به شش عدد تقسيم مي‌كنيم سپس، ميگوي تفت داده شده را به آن اضافه كرده با گوجه‌فرنگي‌ها به صورت دلخواه تزئين مي‌كنيم.