این عکس صرفا جهت تزیین مقاله قرار داده شده و تصویر نان تخم مرغی نیست مواد لازم به اندازه دو وعده : گل کلم ۴ تکه کوچک نخود فرنگی ۸ عدد هویج کوچک ۱ عدد پنیر پیتزا ۱ ورقه کالباس ساده ۲ ورقه ضخیم نان ساندویچی ۲ تکه تخم مرغ ۱ عدد شیر گاو ۲ قاشق چای خوری روغن آفتابگردان ۱ قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی به مقدار کم طرز تهیه : 1- تکه های گل کلم و نخود فرنگی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید . 2- برای هر پروانه ، چهار برش نازک از هویج به شکل گل جدا کنید و از ورقه پنیر نیز چهار مربع کوچک جدا نمایید . برای جدا کردن این اشکال ، می توانید از قالب های مخصوص استفاده کنید 3- از هویج چهار نوار باریک کوچک به عنوان شاخک پروانه جدا کنید . هر ورقه کالباس ساده را لوله کرده و به شکل اتوانه در آورد و در وسط بشقاب غذا خوری کودک قرار دهید . در واقع ، این کالباس ساده لوله شده به عنوان بدن پروانه محسوب می شود 4- از نان ، قطع هایی برای بال پروانه ببرید . 5- تخم مرغ را شکسته ، با شیر مخلوط کنید . تکه های نان را در این مخلوط فرو ببرید تا هر دو طرف آن به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته شوند . روغن را در ظرف نسبتاً کوچکی داغ کرده ، این تکه های نان را در آن سرخ کنید ، به طوری که دو طرف آن ها طلایی شود . 6- اجزای بدن پروانه را در ظرفی مطابق شکل بچینیدو از کمی رب گوجه فرنگی برای سر آن استفاده کنید . نکته : می توانید مواد تزیین کننده بدن پروانه را تغییر دهید ، بدین صورت که به جای کالباس ساده لوله شده ، از سوسیس سرخ شده برای بدن پروانه استفاده کنید .