نان تخم مرغی به شکل پروانه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo458.jpg




    این عکس صرفا جهت تزیین مقاله قرار داده شده و تصویر نان تخم مرغی نیست






    مواد لازم به اندازه دو وعده :





    گل کلم ۴ تکه کوچک
    نخود فرنگی ۸ عدد
    هویج کوچک ۱ عدد
    پنیر پیتزا ۱ ورقه
    کالباس ساده ۲ ورقه ضخیم
    نان ساندویچی ۲ تکه
    تخم مرغ ۱ عدد
    شیر گاو ۲ قاشق چای خوری
    روغن آفتابگردان ۱ قاشق چای خوری
    رب گوجه فرنگی به مقدار کم




    طرز تهیه :


    1- تکه های گل کلم و نخود فرنگی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید .


    2- برای هر پروانه ، چهار برش نازک از هویج به شکل گل جدا کنید و از ورقه پنیر نیز چهار مربع کوچک جدا نمایید . برای جدا کردن این اشکال ، می توانید از قالب های مخصوص استفاده کنید


    3- از هویج چهار نوار باریک کوچک به عنوان شاخک پروانه جدا کنید . هر ورقه کالباس ساده را لوله کرده و به شکل اتوانه در آورد و در وسط بشقاب غذا خوری کودک قرار دهید . در واقع ، این کالباس ساده لوله شده به عنوان بدن پروانه محسوب می شود


    4- از نان ، قطع هایی برای بال پروانه ببرید .


    5- تخم مرغ را شکسته ، با شیر مخلوط کنید . تکه های نان را در این مخلوط فرو ببرید تا هر دو طرف آن به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته شوند . روغن را در ظرف نسبتاً کوچکی داغ کرده ، این تکه های نان را در آن سرخ کنید ، به طوری که دو طرف آن ها طلایی شود .


    6- اجزای بدن پروانه را در ظرفی مطابق شکل بچینیدو از کمی رب گوجه فرنگی برای سر آن استفاده کنید .




    نکته :
    می توانید مواد تزیین کننده بدن پروانه را تغییر دهید ، بدین صورت که به جای کالباس ساده لوله شده ، از سوسیس سرخ شده برای بدن پروانه استفاده کنید .