با این کار از سیاه شدن موز جلوگیری کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/10/15 در انجمن خواص مواد غذایی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    سیاه شدن موزهای خرد شده توی سالاد اتفاق غم‌انگیزیه که بین همه رنگای قشنگ یه ظرف سالاد میوه می‌افته. اما قرار نیست ما مغلوب موزهای سیاه شده توی ظرف بشیم.

    003ac6065ed0d1f4248f04688505f7d5.jpg

    1- برای اینکه مانع این اتفاق بشید می‌تونید از آبمیوه استفاده کنید. میوه‌های زیادی هستن که نمی‌ذارن رنگ موز تغییر کنه. آب لیموشیرین، پرتقال، آب کنسرو آناناس، آب گریپ‌فروت و آب لیموترش میوه‌های اسیدی هستند که نمی‌ذارن رنگ موز سیاه بشه.

    2- موز رو به هر شکلی که می‌خواهید برش بزنید و آب میوه رو روش بپاشید. می‌تونید تیکه‌های موز رو تو یه لیوان آب میوه بگردونید و بذارید چند دقیقه توی لیوان بمونن.

    3- یه کار به‌صرفه و البته عقلانی اینه که به اندازه نیازتون موزها رو خرد کنید. با اینکه رنگ موز بعد از استفاده از این میوه‌های اسیدی تغییر نمی‌کنه، اما بهتره که موز خرد شده رو زود مصرف کنید.

    4- حتی اگه موزها رو خرد کردید و یادتون رفت بهش آبمیوه بزنید، باز هم راهی برای برگردوندن رنگ موز وجود داره. آب کنسرو آناناس یا گریپ‌فروت می‌تونه این موز سیاه رو روشن‌تر کنه.