مواد لازم : کره ذوب شده 185 گرم آرد ساده 300 گرم شکر (کالستر شوگر) 150 گرم پسته خرد شده 150 گرم تخم مرغ کامل، و1 عدد زرده 1عدد کره 60 گرم عسل 5 قاشق غذاخوری خامه 2/1پیمانه شیر عسل 4/1پیمانه طرز تهیه : آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب 30×20 که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم. طرز تهیه رویه شیرینی : شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.