اسلایس پسته

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo657.jpg



    مواد لازم :



    کره ذوب شده

    185 گرم

    آرد ساده

    300 گرم

    شکر (کالستر شوگر)

    150 گرم

    پسته خرد شده

    150 گرم

    تخم مرغ کامل، و1 عدد زرده

    1عدد

    کره

    60 گرم

    عسل

    5 قاشق غذاخوری

    خامه

    2/1پیمانه

    شیر عسل

    4/1پیمانه





    طرز تهیه :



    آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب 30×20 که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.



    طرز تهیه رویه شیرینی :



    شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.